Orai Vilniuje
Trečiadienis 2017.10.18
Geg 18, 2017 09:17

Restorano „Busy Beet“ atidaryme svečiai skanavo netikėtas burokėlio improvizacijas


Trečiadienio vakarą kviestiniai svečiai turėjo galimybę įvertinti neseniai duris atvėrusį restoraną „Busy Beet“. Vakarėlio svečių laukė skonių šventė, kurią šiam vakarui paruošė virtuvės šefas Audrius Goštautas.

Simboliška, tačiau visuose pateiktuose užkandžiuose dominavo burokėlis. Specialiai šiam vakarui A. Goštautas patiekė įvairius užkandžius, kuriuose pagrindiniu smuiku griežė būtent ši daržovė. Atrodytų, paprasta daržovė iš močiutės daržo visus nustebino netikėtomis skonių variancijomis. Svečiai skanavo lašišą, sūdytą burokėliuose, ožkos sūrį su burokėlių geliu, marinuotą jūros šukutę su burokėlių sultimis, „Red velvet“ tortą su burokėlių dulkėmis. 

Įvertinti naujojo restorano atskubėjo būrys garsenybių. Kūdikio besilaukianti Ineta Puzaraitė-Žvagulienė į šventę atvyko su savo vyru Ąžuolu. Moteris juokėsi, kad burokų visada galima rasti jų šaldytuve. „Kaip kitos šeimos eina į parduotuvę, kai reikia pieno, tai mes einame, kai nėra virtų burokų“, – juokėsi I. Puzaraitė-Žvagulienė. Buvusios dainininkės ir jos vyro verslininko namuose itin dažnas patiekalas yra salotos su burokais, tačiau pasiduoti improvizacijai ir panaudoti buroką netikėtose formose šeima vis nesiryždavo. „Mus šį vakarą labai nustebino netikėti buroko skoniai, ypač patiko ožkos sūris su riešutais ir burokėlių glajumi“, – sakė moteris.

Štai „keksiukų karaliene“ tituluojamai Liucinai Rimgailei įvairios burokėlio variacijos yra ne naujiena. Konditerinių gaminių specialistė yra kepusi pyragus su morkomis, figomis, keksiukus su rūkytu varškės sūriu ir juoda duona. „Labai smagu, kad restoranas laikosi savo koncepto. Pavadinime yra žodis „burokėlis“ ir vakaro metu gavome burokėlių. Viskas labai šiuolaikiškai pateikta, stebina netikėtos formos, o ir skonis nenuvilia. Kiekvienas patiekalas yra didelis siurprizas tiems, kurie nedirba maisto versle“, – sakė L. Rimgailė.

Šventiniame „Busy Beet“ atidaryme taip pat dalyvavo komunikacijos agentūros vadovas Saugirdas Vaitulionis, modelis Simona Starkutė, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su sužadėtiniu Mantu, laidų vedėjas Arnas Klivečka su žmona Ramune, atlikėja Diana Dargienė su vyru Viliumi ir dukra Une, dizainerė Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi Jančenkovas ir kiti. Svečiai ne tik gyrė nepriekaištingą restorano meniu, bet ir modernų interjerą, kurį pagyvina skandinaviški motyvai, pro didžiulius langus sklindanti šviesa.

Biurų pastate „Delta“ įsikūręs restoranas tituluojamas didžiausiu pietų restoranu Vilniuje. „Busy Beet“ savo meniu nenaudoja jokių pusfabrikačių. Visas maistas yra gaminamas virtuvėje, iš šviežių produktų. Pietų metu restorano svečių laukia 4 skirtingų patiekalų bufetas. Nepamiršti ir vegetarai – jų laukia bent vienas vegetariškas patiekalas su neribotu garnyru. Restorane sau patiekalų ras ir griliaus mylėtojai. Tikroje anglinėje krosnyje kepami patiekalai nepaliks abejingų. Na, o saugantys figūrą galės rinktis patiekalus iš salotų baro.

 „Esame ne tik pietų vieta. Mūsų restorane galima švęsti gimtadienius, krikštynas ar net vestuves. Esame įsikūrę biurų komplekse, tad kviečiame pas mus paminėti ir įmonių vakarėlius. Na, o jei sugalvojote švęsti savo šventę netikėtoje vietoje, maistu leiskite pasirūpinti mums. Viską atvešime ten, kur reikia jums. Galiu garantuoti, kad sužavėsime savo meniu net išrankiausius svečius“, – sako „Busy Beet“ įkūrėjai

Nuotr. Organizatorių



Grįžti


Skaitomiausi straipsniai:


Gyvenimo stilius

Visos naujienos

Užburiantys gamtos vaizdai, saulė, jūra, smėlis, savo natūralų grožį reprezentuojantys modeliai – tokią fotosesiją saulėtoje Maltoje pavyko suorganizuoti sparčiai augančiam natūralias ir pažangias plaukų priežiūros priemones kuriančiam lietuvių prekės ženklui ,,Greenas’’. 

Daugelis savo dienos neįsivaizduoja be mėsos. Pietūs, vakarienė ar net pusryčiai – mėsa. Tačiau mėsos rūšių yra labai daug. Ar žinote kokia mėsa pati sveikiausia, kuri turi mažiausiai teigiamų savybių, o kuri gal visai netinkama kai kurių žmonių racionui. Triušiena, antiena, paukštiena, jautiena,...

Kvepalai yra kone asmeniškiausias ir intymiausias grožio produktas, o jų pasirinkimas gali daug pasakyti apie jų šeimininką. Rytietiškus kvepalus mėgsta seksualios ir egzotiškos asmenybės, aldehidinius kvepalus (su ryškiomis citrusų ar vaisių natomis) mėgsta drąsios ir stiprios asmenybės, o...

reklama

reklama